Izrada sajtova - web dizajn - profesionalne intenet prezentacije

Izrada sajta

Tik-tak! Imate 3 sekunde da zadržite novog posetioca na web sajtu.

Mi smo tu ne samo da osiguramo da posetioci duže borave na vešem sajtu, već i da ti posetioci postanu kupci vaših proizvoda ili korisnici vaših usluga. Dobro urađen web sajt je najvažniji marketinški alat današnjice!

Web sajt je ogledalo jednog biznisa. On reflektije imidž kompanije koju predstavlja. Zato posebnu pažnju obraćamo na izgled i funkcionalnost web sajta – njegov dizajn, organizaciju i strukturu. U odnosu na druge vidove reklamiranja (novinski oglasi, radio i TV reklame itd.) on ima ubedljivo najveći stepen povraćaja sredstava – ROI (Return On Investment). Ovo znači da novac uložen u kvalitetno urađen web sajt donosi neuporedivo veći profit od bilo kog drugog oblika oglašavanja.

Kvalitetno odradjen web sajt koji je optimizovan za interent pretraživače je neumorna “mašina” koja 24 sata dnevno donosi nove potencijalne klijente ka Vašem biznisu.

Sve što radimo kreirano je tako da vlasnicima biznisa pomognemo da postignu online uspeh. Nesebično sa našim klijentima delimo iskustvo, mudrost i strast prema internetu da bi im kreirali  najbolji mogući web sajt. Osnovali smo kompaniju Profi Web da bi omogućili ljudima da na jednostavan način dođu do izuzetnih web sajtova i upotrebe snagu interneta za rast svog biznisa i proširenje poslovanja. Vlasnici kompanija obično imaju problem sa nedostatkom vremena.

Mi kombinujemo izuzetan dizajn sa najnovijim internet marketinškim trendovima da bi stvorili web sajtove koji dobro izgledaju i zapravo rade za vaš biznis 24 sata 7 dana unedelji. Naš proces web razvoja usavršavan je i optimizovanom tokom godina u kojima smo pomogli brojnim firmama i pojedincima da postavnu uspešni onlajn. Dakle, vrlo samouvereno kažemo – možemo da vam pomognemo! Zauzimamo aktivan pristup da bi razumeli vas i vaš biznis, vaše poslovno okruženje, ciljano tržište, kao i vašu konkurenciju, da bi osigurali da svaki dizajnerski element radi u funkciji vaših markentiških ciljeva.

Stvaramo vaš web sajt od temelja
Kreiraćemo onlajn strategiju koja odgovara potrebama vašeg biznisa počevši od brendinga, razvoja web sajta do internet markentinške kampanje.

Mi stvaramo web sajt – vi uređujete sadržaj

Većinu naših web sajtova kreiramo sa administrativnim delom za uređivanje sadržaja (content management system - CMS) koji vam omogućava da sami osvežavate vaš web sajt novim sadržajima 24/7 sa bilo kod uređaja. Naša CMS platforma, Wordpress, globalno je priznata kao najbolji CMS sistem. Preko jedne trećine svih sajtova na svetu urajdeno je na Wordpress platformi. Wordpress je dobar kad su u pitanju internet pretraživači, intuitivan je i lak za upotrebu (vrlo sličan Microsoft Word-u) i daje vam slobodu i potpunu kontrolu nad sadržajem vašeg web sajta.

Vaš biznis zaslužuje online uspeh
Svaki web sajt ima svoj cilj. Bilo da je u pitanju direktna prodaja ili promovisanje usluga, naša metodologija web razvoja fokusirana je na ostvarivanje vaših ciljeva.

Responsive Web Design

Web sajt prilagođen za prikaz na različitim uređajima (Responsive website) nije više  luksuz. On je neophodnost.

60%  celokupnog internet protoka dolazi sa mobilnih uređaja, pa je neophodno da web sajt može da se na najbolji način prikaže na bilo kom uređaju - bilo da je u pitanju mobilni telefon ili tablet, laptop ili desktop računar.

Responsive web dizajn je način kreiranja strukture web sajtova tako da se oni optimalno prikazuju na svakoj rezoluciji ekrana bilo kod uređaja.

Google je nedavno aktivirao novi algoritam pretpage za mobilne uređaje koji prilikom mobilne pretrage favorizuje responsive web sajtove. Ovo znači da će prilikom Google pretrage na mobilnom telefonu vaš sajt biti bolje pozicioniran ukoliko je optimizovan za mobilne uređaje (ima responsive stukturu). Šokantna je činjenica da je i pored rapidnog povećanja broja ljudi koji sajtove otvaraju na mobilnom telefonu i najnovijeg Google algoritma koji prakticno sankcioniše sajtove koji nisu optimizovani za mobilne uređaje, najveći broj web sajtova i dalje nije kompatibilan za optimalan prikaz na mobilnim uređajima.

Naše tehnologije i proces
Naši web programeri koriste validan HTML5 i CSS3 koji su integrisani u sva naša web rešenja. Svaki naš web sajt kreiran je tako da može da se prikaže na optimalan način na svakom uređaju i na svakom web pregledaču. Bilo da ste kompjuterski guru ili potpuni laik naš proces kreiranja web sajtova vam omogućava da budete u toku sa svakim korakom izrade sajta. Proces izrade sajta se završava onda kad ste 100% zadovoljni rezultatom i date nam zeleno svetlo da sajt može onlajn. Nakon postavljanja sajta na originalnu adresu vašeg domena, dobićete pristupne podatke za administraciju sajta (adresu, korisničko ime i password), gde ćete moći na krajnje jednostavan način da menjate i dodajete različite sadžaje na sajt.

Copyrights © 2015 & All Rights Reserved by Profi Web